Leveransvillkor

Villkor när du handlar hos oss

När du lagt din order hos oss så skickas det en orderbekräftelse till den e-postadress som du angett, där framgår information om din beställning, vad du beställt samt vad det kostar. Vi skickar sedan din beställning genom Postnord MyPack, vilket innebär att du får ett försändelsenummer som du kan använda för att spåra leveransen. Din beställning når det utlämningsställe som finns närmast den adress du angivit vid din beställning inom 4 arbetsdagar. När din beställning skickas aviserar vi dig via e-post samt att du där också får ditt försändelsenummer så att du på egen hand har möjlighet att spåra försändelsen från vår dörr till din. För att följa din försändelse anger du numret i Postnords spårningsfunktion som du finner här. Leveranser sker till det utlämningsställe som är närmast den adress du angivit vid köpet.

När du handlar hos oss så har du fri frakt på alla beställningar över 899 kr, men du bekostar själv din retur. Var noggrann med att ange rätt information vid din beställning för att underlätta för alla involverade parter. Om du anser att någonting blivit fel så ber vi dig kontakta oss så reder vi ut det.

Med hjälp av PostNord kan vi leverera din beställning till dig oavsett vart du bor i Sverige inom 4 vardagar. Skulle det av någon orsak bli en oförutsedd försening av din leverans så meddelar vi dig antingen via e-post eller per telefon så fort vi får kännedom om situationen. Skulle det bli någon försening har du enligt lag rätt att häva ditt köp (Lag 2005:59 om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar och om det skulle finnas något fel i vårt lagersaldo.